För evenemang, se: http://kyrkslatt.luckan.fi/aktuellt

Luckans öppethållning:

vardagar: 9-17

lördagar: 11-14

söndagar: stängt

 

 

 

 

Besök: http://ungdomsakademin.fi/

Ungdomsakademin Luckan i Kyrkslätt erbjuder utöver evenemang individuell handledning och rådgivning i frågor som berör ungas studier, arbete och fritid. Om du vill ha handledning kan du höra av dig per telefon eller e-mail för att boka en tid så vi kan träffas. Du kan också titta in på Luckan i Kyrkslätt på Saloviusvägen 3 för en pratstund eller ta med dig dina vänner för att umgås.

För mera information om evenemang och handledning kontakta ungdomsinformatören Heidi Östling (kyrkslatt@ungdomsakademin.fi), 09 2963830.

PROGRAM HÖSTEN 2017

Datum: 7 november, 2017 | 13:00 - 14.30

Ätstörningar, kroppsbild och media

Ira Zetterborg och Julia Backman som arbetar med projektet Livslust på Ätstörningscentrum besöker Luckan och föreläser om ätstörningar, media och kroppsbild. Ira och Julia berättar bland annat om kroppsidealens inverkan på den egna kroppsbilden och om hur man kan hantera krav på kroppsideal man kan uppfatta att samhället ställer.

Föreläsningen är riktad till ungdomar. Anmäl dig senast 01.11 via http://ungdomsakademin.fi/kalender/.

Plats: Luckan Kyrkslätt

Saloviusvägen 3
02400 Kyrkslätt 

______________________________________

Datum: 11 december | 15:45 - 19:45

Respekt-utbildning för professionella

Respektutbildningen är en fortbildning för professionella inom ungdomssektorn. Under fortbildningen presenteras respektmaterialet som handlar om interaktiva och diskriminationsförebyggande metoder vilka kan användas i arbetet med unga. Under workshopens gång går vi igenom materialet och deltagarna i fortbildningen får ta del av praktiska övningar som kan användas med ungdomsgrupper. Tillfället riktar sig till de som arbetar med unga, studerande inom det sociala området men också till allmänt intresserade av ämnet.

Ungdomsinformatör Mirjam Malik från Ungdomsakademin Luckan föreläser. Anmäl dig senast tisdagen den 04.12.2017 via http://ungdomsakademin.fi/kalender/. Fortbildningen äger rum i Winellska skolan.

Plats: Winellska skolan

Gesterbybågen 3
02400 Kyrkslätt

 

Ladda ner sökappen för svenskspråkiga stödtjänster för unga via unginfo.fi.

 

Kolla in Sluta Panta chatten där du kan chatta anonymt varje måndag, tisdag och fredag kl. 19 - 22 med två handledare.

 

Fråga när de egna svaren inte räcker till via webbtjänsten "Fråga!"Du får svar inom en vecka av en handledare eller av en expert inom ämnet.